Over Mij


evelyn

Na mijn opleiding social work heb ik Samlife coaching opgericht met het doel om laagdrempelige, actieve en creatieve hulp te bieden. Ik ben, met een verstandelijk en lichamelijk beperkt zusje, ervaringsdeskundige op het gebied van prikkelende en lichaamsgerichte activiteiten. Tevens ben ik zeer creatief en ik zet deze creativiteit graag op een laagdrempelige manier in. Mijn doel is om de ontwikkelmogelijkheden van eenieder te stimuleren, op te zoeken en te vergroten. Dit gebeurt altijd door rekening te houden met het gezinsverband en door een vertrouwensband op te bouwen.

Er wordt altijd eerst gekeken naar de unieke krachten en mogelijkheden van elke persoon waar ik mee werk. Vervolgens zoeken we samen uit hoe we vanuit de individuele situatie kunnen komen tot een persoonlijke ondersteuning.

Via Samlife Coaching bied ik zowel coaching, ondersteuning en activiteitenbegeleiding aan. Over de verschillen hiertussen vind u op deze website meer informatie maar mochten er nog vragen bekleven dan neem vooral contact met mij op!